Wat kost het?

Om de content te kunnen laten zien heeft u het volgende nodig:

  • TV
  • Raspberry Pi
  • Licentie per Raspberry Pi
  • Portal voor contact met de spelers
  • internetverbinding bedraad of draadloos

De tv kunt u het beste zelf regelen, de tv heeft alleen maar een HDMI aansluiting nodig

De Raspberry PI kunt u via ons kopen, een starters set bestaande uit de speler, een case erom heen, voeding en een sd kaart kost bij ons 89,95. Bij deze prijs zit ook het installeren van van de licentie. Als u al in het bezit bent van een Raspberry Pi, en u wilt deze gebruiken en door ons laten inrichten, dan bereken wij hiervoor 1 maal 25,00 euro per speler.

De licentie om alles af te kunnen spelen moet tevens ook jaarlijks vernieuwd moeten worden, kost per speler 99,95 euro. Bij grote afname kan hier een korting op komen.

Kortom, om meteen te kunnen beginnen:

1 Raspberry Pi = 89,95 (inclusief de benodigde software)

1 licentie met omgeving = 99,95 (voor 1 jaar)

Een eigen tv (met hdmi aansluiting) en internet verbinding.

Kosten voor het eerste jaar per speler = 189,90

Daarna zijn de kosten 99,95 per jaar per speler.

U kunt de content bij ons aanleveren via verschillende manieren, denk hierbij aan dropbox, wetransfer… U kunt ons ook vragen om een ontwerp te maken voor uw narrowcasting omgeving. Afhankelijk van het aantal slides, bewegende of niet bewegende beelden, berekenen wij hiervoor een bedrag, dit is op te vragen via een offerte. Per jaar kunt u gebruik maken van een 3 tal gratis aanpassingen op uw omgeving, denk hierbij aan het updaten van uw slides of het verwijderen of plaatsen van nieuwe content. Hierna zullen er kosten in rekening worden gebracht voor het wijzigen van uw content.

Voor bovenstaand bedrag sturen wij de speler met licentie en content naar u op. U kunt deze dan gelijk aansluiten, 1 stroomkabel, 1 hdmi kabel en 1 netwerkkabel als u de speler bekabeld aansluit. De speler zal dan gelijk werken en de content afspelen. Als er nog wat aanpassingen gemaakt moeten worden dan kunnen wij dit online doen. Wilt u liever toch dat wij langs komen om de speler aan te sluiten, dan berekenen wij hier een uurtarief en voorrij kosten voor, dit alles kunt u terug zien in de offerte die wij maken voor u.

*Alle prijzen hierboven zijn exclusief 21% BTW